Jeg er så heldig at kende mit sjælsnavn, som er ”OLAVIUS”.
Det har universet fortalt mig, noget jeg er utrolig ydmyg og taknemmelig for.

Min sjæl husker alt, hvad jeg har oplevet i dette liv og i tidligere liv. Det er en stor gave at kunne spørge min sjæl, og mine spirituelle vejledere og hjælpere.

Jeg har en unik kontakt med universet, hvor mine spirituelle guider, hjælper og vejleder mig. Sammen hjælper vi andre sjæle, mennesker og dyr - for deres højeste bedste og gode.

Jeg er en meget sensitiv og intuitiv Healer, der bruger healing, kinesiologi og astrologi på en ny og anderledes måde.

Jeg ser mennesker, dyr og sjæle, som en helhed. Der er så mange faktorer, der spiller ind – jeg ser og healer hele mennesket, ikke kun et enkelt symptom/udfordring, som den enkelte har.
Det hele hænger sammen – som et fint maskineri /tandhjul, der er afhængig, af at alle dele skal virke, for at det skal fungere.

Kinesiologien kan ved muskeltest på kroppen afsløre, hvilken følelse eller følelser, der er klar til at blive forløst.

Astrologien – nærmere bestemt en ”Transit” kan vise hvilke energier, som en person er inde i - lige nu. Dvs. her kan man se, hvornår det er mest gavnligt at hjælpe en person. Har man energierne med sig, er det en stor fordel. Man kan også se, om personen står ved en skillevej / et T-kryds, og hvad emnet drejer sig om. Man kan også se i transitten, hvilket tidspunkt, der er bedre end andre tidspunkter, til at gå ind og hjælpe personen.

Jeg er en meget sensitiv og intuitiv healer, og jeg er en kanal for at universet sender forskellige healingsenergier, gennem min krop, til den person jeg skal heale. De healingsenergier, der kommer igennem, er for personens højeste bedste og gode.

Når man så astrologisk går ind på et godt tidspunkt energimæssigt sammen med healing og kinesiologi, bliver det virkelig godt.

Det vigtigste budskab jeg kan formidle til jer – brug jeres mavefornemmelse/hjerte/intuition i alt I gør– så følger I sjælens vej – og er tro mod det liv, man selv har sagt ja til.

Gør ting, der gør dig glad - tage afgørelser og valg, der giver dig en god følelse indeni. Hvis man føler, at man rider på en bølge, og er glad og lykkelig, så følger man sjælens vej.

Hvis I ønsker at få en healing hos mig – eller I har nogle spørgsmål – er I velkommen til at kontakte mig. Det er vigtigt, at I selv vil have hjælp og er klar til at få hjælp.
Jeg vil med den største glæde hjælpe jer.