Healing af dyr

Jeg har en speciel og unik forbindelse til dyr. Jeg er meget sensitiv – og jeg kan i mange tilfælde føle på min krop – hvor dyret har smerter/ubehag. Jeg føler de snakker til mig, ved at kigge dem ind i øjnene, samtidig med at jeg lægger mine hænder på de. Jeg placerer mine hænder, der hvor jeg mærker de har brug for healing.

Healing er at skabe balance, der hvor der er ubalance.
Man kan ikke gøre noget forkert med healing. Det er lige meget, om det er en lille hamster eller en stor hund – healing er ren kærlighed, som man modtager.

Når jeg skal heale – åbner jeg op for energierne og stiller mig til rådighed for Universet, dvs. at jeg er en kanal, for den healingsenergi, der skal komme til dyret jeg skal heale.
Dyret får lige den healing det har brug for – for deres højeste bedste og gode.

Healing kan ske på mange måder – det kan være at give healing via hænderne – men det kan også ske en healing ved, at man snakker til dyret og ikke mindst lytter til det, samtidig som man har åbnet op for energierne.

Er der et dyr, der er stresset eller bange – kan man åbne op for energierne og sætte sig ned på gulvet – så efter kort tid – kommer dyret hen til dig. Man skal ikke komme til dyret – dyret skal komme til dig. Er dyret nogle meter væk fra dig– går man det i møde, og lige inden man når hen til det – stopper man op og venter på at det kommer dig i møde.

Nogle dyr kan være lidt bange for healing – dvs. at de er usikker på energierne de mærker. Det er måske en energi de ikke har mærket før. Når de mærker energien første gang, er det vigtig med en forsigtig tilnærming, ved at man sætter energien i gang – nærmer sig rolig med udstrakte hænder, som dyret får snuse til, fortælle dyret – at du vil give det healing – så tager man en hånd forsigtig på, når dyret kommer til dig, og så er kontakten etableret.

Der er forskellige tilnærmingsmetoder, ud i fra dyrets personlighed og udfordringer. Alt sker i dyrets tempo – det er dyret som bestemmer.
Erfaringsmæssigt behøver man ikke at heale så længe på dyr, som på et menneske. Nogle gange, må dyret også gå lidt fra og til, der hvor man sidder/står. Dyret får healing – selv om det ikke er håndspålæggelse hele tiden.

Møder man et dyr en anden gang, som man tidligere har healet – husker de dig og healingen. Og de vil gerne have mere af det – de kommer dig i møde.

Dyr er meget sensitive – de har følelser og hukommelse. De kan føle sorg, skuffelser og glæde.
Dyr vil med stor sandsynlighed mærke det, hvis nogle i familien bliver syge, eller der er et dødsfald, eller hvis man er i en familie, hvor der er stress, konflikter og negative energier.
Her kan de forandre adfærd, fordi de forstår ikke hvorfor de mærker det de gør, og de ved ikke hvordan de skal komme sig væk fra denne energi.
Dyr er meget loyale overfor sin ejer, og kan tit overtage ejerens udfordringer/smerter og problemer, såsom smerter et sted på kroppen – stress – angst – depression etc.
Erfaringsmæssigt har jeg healet nogle dyr, hvor jeg får besked, om at det er ejeren, der har brug for healing, og ikke dyret. Og i de tilfælde, hvis ejeren vil have healing og ting bliver forløst, så vil følelsen også slippe tag i dyret.

Jeg har erfaring med at bruge kinesiologi på dyr, samtidigt med at jeg giver healing.
Kinesiologi er når man spørger kroppen til dyret via muskeltest, om hvilke følelser, der er blokeret / følelser som giver ubehag/smerter for dem. Når jeg har fundet følelsen, sætter vi ord på det og healer videre.

Tal med jeres dyr – brug jeres mavefornemmelse / hjerte.

Hvis I ønsker at jeres dyr skal få healing – eller I har nogle spørgsmål – er I velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil med den største glæde hjælpe jer – hvis det føles rigtig for jer.